Jorn Sjaardema

Leeftijd: 24 jaar 
 

Diploma's: Fitvak A, Fitvak B en Sport en Voeding

Vechtsport ervaring: vanaf 5 jaar gestart met judo, 15 jaar gestart met kickboks, 22 jaar gestart met MMA. 

Op mijn 19e ben ik begonnen met het lesgeven van volwassene en kinderen.
De trainingen bestonden voornamelijk uit zaktrainingen, techniektrainingen, Personal Taining en het trainen van de jeugd. Ook heb ik verschillende jeugd vechters mogen begeleiden naar hun wedstrijden toe. Uiteindelijk heb ik besloten, nadat ik bij een aantal sport/vechtcentrums had gewerkt dat het tijd is om voor mijzelf te beginnen en dit avontuur aan te gaan met mijn trainingsmaatje Nick Ter Koele. Mijn doel? Mijn passie en liefde voor de sport over te brengen en te delen met jullie! 

 

Leeftijd: 32 jaar 
 

Diploma's:  Het begeleiden van jongeren voor de Gemeente Amstelveen, jongeren met een rugzakje en/of moeilijke achtergrond.

Vechtsport ervaring: Boksen, kickboksen en MMA
 

Na les te hebben gegeven en ervaring op gedaan te hebben op andere gyms is het tijd om nu op eigen benen te staan. Samen met Jorn Sjaardema begin ik dit nieuwe avontuur. Graag wil ik mijn passie en liefde voor het boksen overbrengen aan een ieder die deze nobele sport wil leren ook wel de nobel art of self defense genoemd. Als bokser ga je leren om altijd in beweging te zijn en een goed voetenwerk ontwikkelen. Na mijn wedstrijden gebokst te hebben heb ik een uitstapje gemaakt naar het kickboksen wat ik erg leuk vond, nu heb ik mijn totale focus gelegd op het mma waarin ik dit jaar mijn debuut ga maken. Wij zijn een sportschool die alle takken van het vechtsport willen beheersen daarin zijn wij divers en willen het complete vechtsport plaatje aanbieden.  
Hopelijk zien wij jouw snel bij Meraki Gym . Osu!

 

 

 

Nick Ter koele

over ons